Gmail, wat is Gmail?

Gmail van Google, wat is Gmail? En wat kan ik met Google Gmail?

Gmail? Wat is Gmail en wat kun je met Gmail in de tijd van nu? Gmail is van Google, wie kent Google de nummer 1 zoekmachine tegenwoordig niet? Gmail staat vaak ook al voor geprogrammeerd op de meeste Android smartphones zoals Samsung, Sony, Nokia, tablets en zelfs televisies en laptops van Google zelf. Gmail, wat is Gmail?Gmail is een gratis e-maildienst en is volledig gratis te gebruiken. Je hebt hiervoor een Google account nodig om Gmail te kunnen gebruiken. Het enige wat je dus moet doen is een gratis Google account aanmaken op de website van Google. Zodra je klaar bent met registreren kun je gelijk gebruikmaken van je Gmail e-mailadres. Lees hier hoe je een nieuw Google account kunt aanmaken.

Hoe kan ik Gmail inloggen en waar kan ik mijn Postvak IN vinden?

  • Om uw mail te lezen en beheren, gaat u naar www.gmail.com.
  • Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Mocht je per ongeluk op een andere dienst van Google terechtkomen, klik dan rechtsboven op het pictogram met negen blokjes Gmail, wat is Gmail? en wat kan ik met Gmail van Google? . Dit menu biedt toegang tot alle gratis en betaalde diensten die Google aanbiedt voor haar geregistreerde gebruikers.
  • Klik in dit menu op Gmail.
  • Links in uw nieuwe postvak ziet u een gedeelte met uw mailmappen. Om een mailtje te lezen, klikt u erop. U leest de inhoud van het bericht.
  • Rechtsboven in het bericht staat het plaatje van een pijltje naar links met een driehoekje ernaast Gmail, wat is Gmail?.
  • Klik op het driehoekje om opties zoals ‘Beantwoorden’ en ‘Doorsturen’ te kiezen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *