Ik ben mijn Gmail wachtwoord account vergeten of kwijtgeraakt?

Ik ben mijn Gmail wachtwoord kwijtgeraakt of vergeten? Wat kan ik nu het beste doen om weer in mijn Google account te komen? In de meeste gevallen staat je Google account gelinkt aan je Gmail wachtwoord. Schrik dus niet als we het wachtwoord voor je Google account benoemen. Voor Google geeft het namelijk weinig verschil mits je een ander mail adres hebt gekoppeld van je eigen provider aan een Google account en dus geen Gmail account,. dan wel de gebruikersnaam eindigend op @gmail.com. Dus we kunnen eigenlijk meteen proberen de pagina te openen om je wachtwoord te resetten op de officiële pagina’s van Google zelf.

Gmail wachtwoord resetten?

Open de speciale pagina van Google zelf: https://accounts.google.com/signin/v2/recoveryidentifier

En volg de stappen die staan beschreven op de homepagina: Gmail wachtwoord vergeten

Ik ben mijn Gmail wachtwoord account vergeten of kwijtgeraakt?
Klik op de afbeelding om door te gaan naar Google Accountherstel

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *